25 Mayıs 2009 Pazartesi

Alem Fm Nihat Sırdar Pastası















Yaklaşık 15 yıldır Radyo programlarını aralıksız takip ettiğim  Nihat Sırdar geçen haftalarda da radyo programında Sevilla Pasta'dan bahsetmişti. Yayın arasında çikolatalı pasta sevdiğini öğrendiğimiz Nihat'a bir süpriz hazırlamaya karar verdik. Ama kendisi yaklaşık 2,5 aydır İstanbul dışından yayın yaptığı için kendisine pastayı götürmek mümkün olmamıştı. 

Nihayet süpriz  pastayı, dün akşam programında kendisine teslim ettik. Nihat Sırdar'a pasta yapmak benim için ayrı bir heyecan oldu.  Yıllardır tanıdığımız Nihat'ın yayınlarında hepimizin ağzını sulandıran yemek tariflerini,sahanda yumurtasını, okey turnuvalarını, mangal keyfini, karpuz kabuğunun suya düşmesini ve programda bahsi gecen tüm konuları modellemek çok keyifli oldu. 

Yayında pastayı öyle bir tarif edişi vardı ki gerçekten çok heyecanlandım.  Yayınını  takip eden dinleyicilerden, müşterilerimizden ve arkadaşlarımdan " Bu Sevilla pasta sizsiniz di mi?" diye soran bir sürü mail, mesaj ve telefonlar aldık. Kısaca  dün muhteşem bir gündü.  Övgü dolu güzel sözleri için Nihat Sırdar'a ve Sivrisineğe çok teşekkür ederim. 

Bizlerde onların sıkı takipçileriyiz.

4 yorum:

  1. evet çok güzel anlatmıştı dün anlattığı kadar güzel ellerinize sağlık. Bora Öztürk

    YanıtlaSil
  2. Nihat ve sivri anlatırken mest oldukları her hallerinden belliydi:)
    ellerinize sağlık

    Gülten

    YanıtlaSil
  3. Yorumlarınız için çok tşk. ederim. Bende pastayı tasarlarken büyük keyif aldım. Pasta sahiplerinin mutlu olduğunu görmek çok güzel bir duygu.

    YanıtlaSil
  4. Sevil Aytır Sevilla pasta

    YanıtlaSil