26 Mart 2009 Perşembe

Muhteşem lezzetli Truflar

















TRUF  aslında bir Fransız şekerlemesidir.
Fransa ve İtalya  çevresinde yetişen trüf mantarına
 benzetilmeye çalışarak yapılmaya başlamıştır. 
Truflara şekil verildikten sonra kirli trüf mantarına
benzemesi için kakao, hindistan cevizi, toz şamfıstığı vb.  bulanır.
Estetik ve aynı zamanda çok lezzetli bu Truflar  
içlerine konan malzemelerve  görüntü itibariyle çok çeşitlidir.
Genel olarak çikolata, krema, yağ, likör çeşitleri, kuruyemiş, 
kahve, meyva püresi, baharatlar, kuru meyve 
çeşnilerinin sihirli karışımıdır.  Ama en önemlisi tüm
 malzemelerinizin , özelliklede çikolatanızın
 kaliteli olmasıdır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder